Een heerlijke vakantie of even een weekendje er tussen uit. Onze vakantiehuisjesterrein ligt tegen het dorpscentrum aan. Vlak bij winkels en terrasjes.  De vakantiehuisjes zelf staan langs de duinvoet van het overweldigend natuurgebied van Bergen en Schoorl.

De goed ge´soleerde vakantiehuisjes hebben dubbelwandige dikke houten muren en zijn in authentieke Zweedse blokhut stijl gebouwd. Mede door de goede isolatie en het ruim dakoverstek zijn de vakantiehuisjes uitstekend geschikt voor de winter. Zoals op de foto is te zien liggen de vakantiehuisjes in Bergen midden tussen het groen en is er toch voldoende ruimte voor de zon.

De ligging van de vakantiehuisjes in Bergen

In de gemeente BergenHier kun je Finse blokhut vakantiehuisjes huren.

De vakantiehuisjes staan in Bergen op een klein terrein met in totaal 10 vakantiehuisjes en aan de voet van de Schoorlse duinen. Het terrein ligt beschut tussen de bomen en naast verschillende schaduwrijke plekjes is er ook voldoende ruimt voor de zon. Een kleine kinderspeeltuin ligt centraal op het huisjesterrein en is voor algemeen gebruik. Dit is deaal voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de vakantiehuisjes ligt een zonnig terras met tuinmeubels waarin je relaxt kunt genieten van bijvoorbeeld de vele vogels die zich in dit gebied bevinden.

Achter het vakantiehuisjesterrein is een zandvlakte met daar boven een fiets- en voetpad die omhoog de duinen ingaan. De afstand naar het strand is vijf kilometer en in het duingebied aangrenzend aan de vakantiehuisjes rijden geen auto's en is geen bebouwing. Puur natuur met op vijf kilometer afstand een golfslagbad "de Noordzee"!

Het dorpscentrum en klimduin van Schoorl liggen op maar 3 minuten lopen van de vakantiehuisjes in de gemeente Bergen. Er is een ijskraampje, fietsenverhuurder, supermarkt en er zijn veel verschillende leuke winkeltjes en terrasjes.

Bij het VVV kantoor in Bergen en het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer kunt u terecht voor informatie over de natuur, cultuur, activiteiten en verschillende bezienswaardigheden in de omgeving. Onze huisjes in Bergen zorgen voor een geslaagde vakantie!

De eenvoudige en knusse inventaris is zeer compleet. Om vakantiehuisjes in de gemeente Bergen te huren kun je een boeking plaatsen.

De vakantiehuisjes in Bergen hebben een prima doucheruimte.